Meld je nu aan!
Meld je nu aan!
FAQ items aan het laden...

WIJ ZIJN JONG HOC

Jong HOC biedt jou de mogelijkheid om met leeftijdgenoten samen kennis te maken met de bestaande netwerkvereniging in Hoorn, de HOC. Hiermee voorziet het volledig in de behoefte om jou als jonge professional comfortabel te maken met “de kunst van het netwerken”. Een mix van informatieve bijeenkomsten, focus op netwerken en plezier biedt een volledig aanbod, waarin alle input en initiatieven van de deelnemers welkom zijn.

Meest gestelde vragen

Nee, een lidmaatschap bestaat niet. Je bent deelnemer en we hopen dat jij als onderdeel van de groep ook met goede ideeën en initiatieven komt. Uiteraard zou het leuk zijn als je volwaardig HOC lid wordt.

Nee, jij bent een jong professional met ambitie en ziet de toegevoegde waarde van een netwerk. Het zou leuk zijn als we jouw bedrijf kunnen overtuigen van de meerwaarde van een HOC lidmaatschap.

Ja, iedereen is welkom, jong van leeftijd of jong ondernemerschap. Alleen zal je zien dat op een zeker moment je misschien prettiger netwerkt bij de HOC, dan bij Jong HOC.

Deelnemer worden, schrijf je in via het aanmeldformulier en volg ons op Facebook.

LEDEN JONG HOC

Pieter Plas

Bekijk profiel

Annemieke Hageman

Bekijk profiel

NIEUWS & EVENEMENTEN

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 maanden geleden gepost
Jong HOC

Huttendorp is een begrip in de regio. Bijna iedere gemeente heeft haar eigen Huttendorp waar kinderen in de vakantie volop worden vermaakt met het bouwen van hutten van pallets en andere activiteiten.

Stichting Netwerk vraagt als actief Jong HOC lid uw hulp/sponsoring bij:

- Opslag van pallets (het hele jaar)
- 850 tasjes
- 5.000 kartonnen bekertjes

Misschien de leukste hulpvraag als laatst: Normaal is de laatste dag van het Huttendorp een kijkdag voor de ouders. Vanwege de corona maatregelen is dit helaas niet mogelijk en kunnen de kinderen niet in volle trots hun bouwwerk laten zien. Wie kan ons helpen bij het digitaliseren van deze kijkdag op 18 en 19 augustus. Filmen, vloggen, of misschien heb je andere goede ideeën!?

Deel dit bericht en reageer als je kunt helpen. Dit kan onder dit bericht of via s.strijker@netwerkhoorn.nl / 06-20752102.

Super bedankt!!
... Lees verderminder

6 maanden geleden gepost
Jong HOC

De kracht van een netwerk, onderwijs, ondernemers en gemeente.De IT Academy gaat van start. Dit houdt concreet in dat de verbinding is gevonden tussen ondernemers, het onderwijs en de gemeente om IT onderwijs gezamenlijk naar het volgende niveau te brengen.

IT is geen zorg én Westfriesland is geen Purmerend. Maar de noodzaak van aansluiting en samenwerking van alle partijen was duidelijk. Dit is voor de HOC reden geweest om actief bij te dragen aan dit initiatief van de WBG.

Doelstellingen voor de HOC zijn helder. Goed personeel! En talent op het MBO, moet kunnen doorstromen naar het HBO zonder de regio te verlaten. Onderwijs welk aansluit bij moderne IT vraagstukken en alle betrokken partijen moeten elkaar als gelijkwaardige partner in dit project omarmen.

Super trots dat we op 1,5 meter van elkaar in de veilige buitenlucht deze kick-off hebben mogen vieren met een fotomomentje!!!

Fotografie: Richard de Beer
... Lees verderminder

De kracht van een netwerk, onderwijs, ondernemers en gemeente.
9 maanden geleden gepost
Jong HOC

We zien je vanmiddag bij het virtuele bedrijfsbezoek!Dit zijn de gezichten achter Whooler. Vanmiddag zijn we virtueel te gast bij dit mooie bedrijf in oprichting. Benieuwd en wil je deelnemen aan het evenement, gebruik dan vanmiddag om 16.00 de link in het evenement op op onze facebookpagina, of vraag de link per mail op info@hochoorn.nl.

Tot vanmiddag!
... Lees verderminder

We zien je vanmiddag bij het virtuele bedrijfsbezoek!
Laat meer zien

CONTACT

Heb je nog vragen, of wil je je aanmelden? Gebruik het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Adres
De oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Contactgegevens
0229-343000
jong@hochoorn.nl

Adres
De oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Contactgegevens
0229-343000
jong@hochoorn.nl

© Copyright HOC Hoorn | Privacy Statement & Cookies | Sitemap | Powered by Your Dutch Media