Arbeidsrecht met Mr. Frank Visser en Mr. Jan Wolter Bloem

Ondernemend West-Friesland en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) gaan samenwerken en halen mr. Frank Visser naar Hoorn! Beide ondernemersclubs vinden het een logische stap om bij dit event de handen ineen te slaan. Mr. Frank Visser is bekend van tv-programma’s als ‘De Rijdende Rechter’ en ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’. Visser neemt samen met mr. Jan-Wolter Bloem (Duijn Bloem Voss Advocaten) een pittige case onder de loep. Het event vindt plaats op woensdag 18 april in de aula van SG Newton.

 

Mr. Frank Visser doet uitspraak over een spraakmakende hypothetische case. Aan de hand van video’s wordt de case uitgelegd. De video’s zijn samen met leerlingen van SG Newton gemaakt. De case bevat elementen die herkenbaar zijn voor ondernemers. Conflicten tussen medewerkers, bedrijfsongeval, diefstal en ontslag komen voorbij en worden door mr. Frank Visser en mr. Jan-Wolter Bloem behandeld.

Frank Visser
Mr. Frank Visser was van 1989 tot 2014 kantonrechter in Zaandam. In 1995 wordt hij bekend als rechter in het televisieprogramma ‘De Rijdende Rechter’. Mensen en organisaties leggen daarin geschillen voor, waar mr. Frank Visser een bindende uitspraak over doet. Vanaf 2016 is ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ te zien op SBS6.

 

Jan Wolter Bloem
Jan Wolter Bloem studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Sinds 1998 is hij advocaat bij Duin Bloem Voss advocaten in Zaandam. Daarvoor was hij bedrijfsjurist ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectuele eigendommen, incasso, overnames en bouwrecht en bouwarbitrage. Jan Wolter Bloem is als juridisch adviseur betrokken bij diverse bedrijven.

Aanmelden
Mr. Frank Visser en mr. Jan Wolter Bloem komen op woensdag 18 april naar SG Newton, Dampten 22, in Hoorn. Ontvangst is vanaf 19.00 uur. West-Friese ondernemers en ondernemende West-Friezen melden zich aan via de website van Ondernemend West-Friesland: www.ondernemendwestfriesland.nl/event/frank-visser

HOC-leden krijgen 50% korting als zij zich aanmelden via de website van de HOC.