Datum: 15 oktober 2021
Tijd: 17.00 - 20.00 uur
Locatie: Grote Oost 53 Hoorn


Graag brengen wij Koffie van Hoorn onder de aandacht van geïnteresseerde HOC leden, in combinatie met het Horinese bedrijf Greencof B.V. (importeur van en handelsbedrijf in ongebrande specialty koffie). Koffie van Hoorn is een branderij/schenkerij gevestigd aan de  Kerkstraat 6 te Hoorn. Greencof B.V. heeft haar onderkomen in het voormalige kantongerecht, Grote Oost 53 – 1 hoog, op loopafstand van de Kerkstraat. Middels de combi kunnen wij geïnteresseerde HOC leden uitleg geven over alle stadia van het koffieproces, van bes tot gebrande boon, visueel ondersteund en gepaard gaande met het aanschouwen van het brandproces alsmede met het proeven van verschillende soorten koffie.

We verzamelen tussen 17.00 en 17.15 uur bij het pand aan de Grote Oost 53. Vandaar wordt de groep in 2-en gesplitst en gaat de ene groep naar de Kerkstraat. Na een uur wisselen de groepen van pand.
Na afloop is er nog een netwerkborrel op de Grote Oost.

Omdat er maximaal 15 personen per groep geherbergd kunnen worden is snel aanmelden aan te raden. Bij heel veel aanmeldingen is het mogelijk dat er een tweede bezoek gepland wordt de dag er voor, op donderdag 14 oktober. Indien dit het geval is krijg je weer bericht.

We zitten nu helemaal vol.