Datum: 15 juni 2018
Tijd: 15.00-21.00 uur
Locatie:


Vorig jaar hadden we de buitenactiviteit ingevuld met de Ducktour. Een groot succes en dit jaar gaan we weer iets anders doen.

Tijdens onze jaarvergadering is gevraagd wat onze leden leuk zouden vinden om te doen tijdens onze buitenactiviteit. Daar kwamen verrassend veel aanvragen voor wateractiviteiten uit. De HOC zou de HOC niet zijn als we daar geen gehoor aan geven. We hebben dus het volgende geregeld.

Op vrijdag 15 juni 2018 worden de deelnemers om 14.30 uur verwacht bij Volt (dit ligt achter Oranje Buiten). Om 14.45 uur wordt uitgelegd wat de diverse activiteiten inhouden en wat er van de deelnemers verwacht wordt. Om 15.00 uur wordt gestart met de activiteiten. Om 17.30 uur zullen de meeste activiteiten worden afgerond en kan men gaan genieten van een glaasje en een knabbeltje. Om 18.30 uur gaan we lekker eten samen. Rond 21.00 uur zullen we de dag afsluiten.

De activiteiten bestaan uit de volgende onderdelen:
1. Suppen: Een rage op watersportgebied is suppen of Stand-up-paddling. Rechtopstaand op een surfplank en met een peddel voortbewegen over het water. Onder begeleiding van een professionele instructeur stapt u op de surfplank en start met deze supclinic. Aan het eind van de clinic doen we nog een wedstrijdje. Gebruik van wetsuits is mogelijk.

 

 

 

 

 

2. Waterbal lopen: Hoe uitdagend kan het zijn om in een waterbal over het water te lopen. En als je dan ziet dat degene naast je sneller gaat, wordt de uitdaging nog groter. Voor het publiek aan de kant is dit ook erg opwindend, de kelen worden schor geschreeuwd tijdens de aanmoediging.

 

 

 

 

 

3. Zeilclinic: Veel vraag was er onder onze leden naar een zeilclinic, dus dat hebben we geregeld. Tijdens deze clinic leer je de beginselen van het zeilen. Met 12 personen op een echte Skutsje leer je de kneepjes van het vak.

 

 

 

 

 

 

4. Racen over het water: Samen met de reddingsbrigade een flinke sprint maken over het water. In groepjes van 5 ga je buitengaats en scheer je vervolgens over het water. En valt er iemand overboord? Geen probleem, de reddingsbrigade is in de buurt. De reddingsbrigade in Hoorn zet zich op vrijwillige basis in voor de veiligheid rond de Hoornse wateren. Weet jij eigenlijk al wat de reddingsbrigade uit Hoorn allemaal doet en wat jij voor Reddingsbrigade Notwin kunt betekenen? Graag nodigen wij jullie uit om met meer dan 70 kilometer per uur te ervaren hoe het is als lifeguard op de reddingsboot van Hoorn.

 

 

 

Je kan je voor alle activiteiten inschrijven. En voor degenen die sportief genieten van het bekijken van de activiteiten staat er een comfortabele stoel klaar als je de deelnemers  gaat aanmoedigen.

Rond 18.30 uur gaan we lekker eten, verzorgd door Volt.

Het is mogelijk hieronder aan te melden voor de diverse activiteiten en als je er overdag helaas niet bij kunt zijn, maar wel ‘s avonds voor het eten wilt aansluiten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Deze actiedag is kostbaar en vraagt een eigen bijdrage van de deelnemers, maar natuurlijk is het gereduceerd en betaalt de HOC het grootste deel van de kosten. De hele dag aanwezig € 30,00. Enkel aanwezig voor het eten en pas vanaf 18.00 uur aansluiten kost € 15,00 per persoon.

Om de reservering definitief te maken, moeten we uiterlijk 1 juni doorgeven hoeveel deelnemers er zijn. Dringend verzoek dus om je voor die tijd aan te melden.

Het vinkje voor BBQ met Jong HOC is een andere activiteit die te vinden is op https://www.hochoorn.nl/activiteiten/bbq-jong-hoc/

Andere leden die zich al hebben aangemeld:

Geen inzendingen komen overeen met je verzoek.