Datum: 16 juni 2023
Tijd: 14.00-18.00 uur en nazitten tot 20.30 uur
Locatie: Langedijk hallen, Westerkerkweg 115 Venhuizen


Het moderne netwerkevent van deze tijd: spelenderwijs andere ondernemers leren kennen en zo je netwerk uitbreiden. Sport verbroedert zeggen ze en dat gaat voor dit evenement zeker op.

Als HOC zorgen we samen met de OCW en OVW voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden. We raden onze leden dan ook zeker aan mee te doen! Laat ons samen uniek zijn in Nederland. Dat hebben we in het verleden ook al eens gedaan met onze electric challenge en de ducktoer. Ook dat waren evenementen waar we het nu nog over hebben.

Tijdens de Westfriese Alleskunner Ondernemer doen verschillende koppels van ondernemers een aantal spellen, waarbij steeds koppels kunnen afvallen. Het koppel dat overblijft gaat daarna strijden om de hoofdprijs. Het klinkt heel simpel en dat is het voor de deelnemers ook, maar er zit een grote organisatie achter. Zo zijn er zelfs 18 sponsors gevonden en dat lukt niet als je er een rommeltje van maakt.

Vertrouw ons dan ook en meld je aan voor dit schitterende evenement! Speciaal voor dit evenement hebben we een eigen website laten ontwerpen waar je alle informatie kunt lezen en jij je kunt aanmelden: http://www.wfalleskunner.nl