Datum: 2 november 2018
Tijd: 19.00-24.00 uur
Locatie:


Wat hebben we op 2 november genoten van het HOC Gala. Het personeel van La Mere Anne zorgde voor een werkelijk voortreffelijk diner en tussendoor konden we genieten van het casino en de muziek van Mojito Del Sol.
De foto’s spreken voor zich.

Was je dit jaar niet van de partij, of nog net niet lid van de HOC, dan kan je alvast 1-11-2019 in je agenda zetten, want dan gaan we het herhalen. Natuurlijk met een iets andere invulling van de avond, maar dat het weer een luxe gebeuren gaat worden staat vast.

Tijdens deze avond zijn alle 6 de partners van de HOC in het zonnetje gezet. Dank aan Herling-Strijdhorst, Vitasys, Van Overbeek Makelaars, Rabobank, Deloitte en Beerepoot Automatisering. Mede dankzij jullie hebben wij dit feest op touw kunnen zetten.


 

Vrijdag 2 november 2018, 19.00-24.00 uur
Nu de dagen weer korter worden en het buiten wat kouder is, hebben we besloten een feestavond voor onze leden te organiseren die ze lang zullen herinneren.
Je wordt, samen met je partner, uitgenodigd voor het HOC Gala op vrijdag 2 november 2018 dat wordt gehouden bij La Mere Anne in Oudendijk.
Vanaf 19.00 uur word je verwelkomd met een glas champagne en een heerlijke amuse. Hierna serveren de culinaire specialisten van La Mere Anne je een tongstrelend diner. Natuurlijk zorgt de HOC ook voor feestelijke muziek en je kan ook kennismaken met de Roulette-tafel, de Black-Jacktafel en Lucky 13.

Kortom, voldoende ingrediënten voor een memorabele avond!

Mede dankzij onze partners: Van Overbeek Makelaars, Beerepoot Automatisering, Herling-Strijdhorst, Deloitte, Rabobank en Vitasys kunnen wij deze avond aanbieden voor slechts € 49,50 (excl. BTW) p.p. (all-inclusive)*. Deze avond is exclusief voor HOC-leden.

In verband met de voorbereidingen en het beperkte aantal plaatsen, is tijdig reserveren gewenst. Je kan dit doen door
je hieronder aan te melden.

Graag tot ziens op vrijdag 2 november!

Dresscode: gala, lang is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Doe maar net of het kerst is.

*Bij afmeldingen na 25 oktober wordt de eigen bijdrage niet meer gerestitueerd.