Datum: 4 november 2022
Tijd: 18.30-24.00 uur
Locatie: La Mere Anne, Dorpsweg 110, Oudendijk


Vorig jaar konden we vanwege corona het gala niet de invulling geven die we beloofd hadden. Dat gaan we dit jaar wel doen: met het fantastische maffiaspel en WEL in gala-kledij en met een fantastisch diner.

Tussen 18.30 en 18.45 uur wordt iedereen verwacht bij La Mere Anne in Oudendijk. Je wordt verwelkomt met een glaasje prosecco en kan daarna op de foto, zodat je een blijvende herinnering aan deze onvergetelijke avond krijgt.

Om 18.45 uur wordt uitleg gegeven over de avond. Wat kan jij verwachten, maar vooral wat wij van jou verwachten. Zorg dus dat je er op tijd bent. Het wordt een spannende avond met een buitenlands tintje. Wij verwachten dan ook dat hier nog jaren over wordt gepraat!

Uiteraard zitten er weer kosten verbonden aan dit evenement die het budget overschrijden. Daarom vragen we aan onze deelnemers een eigen bijdrage van € 50 per persoon.

Hou er rekening mee dat er veel gepraat en gelachen zal worden deze avond. Neem je mobiele telefoon mee, zodat je zelf ook veel foto’s kunt maken, zorg dat je lachspieren getraind zijn en hou er rekening mee dat je niet vroeg thuis bent. Er is zelfs nog gelegenheid om te dansen deze avond, dus ook daar kan je rekening mee houden. Je partner is uiteraard ook van harte welkom.

Kortom, een onvergetelijke avond in het vooruitzicht waar je nog lang van kunt nagenieten!
Schrijf je snel in, maar uiterlijk vóór 25 oktober, want wij moeten dan nog heel veel puntjes op de i zetten.

O, dit wordt toch een leuke avond!!