Datum: 8 november 2019
Tijd: 18.30 uur tot 24.00 uur
Locatie: La Mere Anne, Berkhout


Nu de dagen weer korter worden en het buiten wat kouder, hebben we besloten het HOC gala van vorig jaar nog eens over te doen. Alleen met een andere invulling dan vorig jaar.

Je wordt, samen met je partner, uitgenodigd voor het HOC Gala op vrijdag 8 november 2019 dat wordt gehouden bij La Mere Anne in Oudendijk.

Vanaf 18:30 uur word je verwelkomd met een glas champagne en een heerlijke amuse. Hierna serveren de culinaire specialisten van La Mere Anne je een tongstrelend diner.

Natuurlijk zorgt de HOC ook voor feestelijke muziek en wordt de avond ingevuld met entertainment van Rob & Emiel. Wat die jongens allemaal kunnen, laten we graag als verrassing zien, maar kernwoorden zijn: interactie / mentalisme / hilariteit / magic / theater. Het is gegarandeerd een succes voor jong en oud.

Kortom, voldoende ingrediënten voor een memorabele avond!

 

 

 

 

Mede dankzij onze partners: Van Overbeek Makelaars, Beerepoot Automatisering, Herling-Strijdhorst, Deloitte, Rabobank en Polytechniek kunnen wij deze avond aanbieden voor slechts € 49,50 (excl. BTW) p.p. (all-inclusive)*. Deze avond is exclusief voor HOC-leden.

In verband met de voorbereidingen en het beperkte aantal plaatsen, is tijdig reserveren gewenst. Je kan dit doen door je hieronder aan te melden.

Graag tot ziens op vrijdag 8 november!

Dresscode: gala, lang is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Doe maar net of het kerst is.

*Bij afmeldingen na 31 oktober wordt de eigen bijdrage niet meer gerestitueerd.

 

 

 

 

Voor meer informatie over Rob & Emiel verwijs ik graag naar deze site. Bekijk hier de intro.