Datum: 12 september 2019
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Polytechniek, Koggeweg 63 Hem


Doe je zaken in het buitenland of met buitenlandse bedrijven, dan heb je te maken met andere wet- en regelgeving, cultuur, valuta enzovoort. Dat roept meestal veel vragen op, specifieke vragen, waarop je niet altijd specifieke antwoorden krijgt.

Antwoorden die collegae ondernemers wellicht wel kunnen geven. Ondernemers met jarenlange ervaring in Internationaal zakendoen. Die graag hun kennis en ervaring willen delen. Niet alleen de positieve verhalen, maar zeker ook de problemen, struikelblokken en inschattingsfouten. Met die reden is HOC International opgezet, een netwerk van ondernemers die internationaal zakendoen en van elkaar willen en kunnen leren.

Op 12 september 2019 is de eerstvolgende bijeenkomst van HOC International. Leden van de HOC  en/of leden die aangesloten zijn bij de WGB zijn van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

 

Datum                 12 september 2019

Locatie                Polytechniek, Koggeweg 63 in Hem

Tijd                       van 15.00 uur tot 17.00 uur

Aanmelding        voor 5 september via www.hochoorn.nl

 

Na de presentatie en discussie is er de mogelijkheid voor persoonlijke informatie-uitwisseling, uiteraard inclusief borrel en bitterbal.

We hebben een fantastisch aanbod gekregen dat we willen uitwerken. Hierdoor komt deze bijeenkomst te vervallen en zullen we het nog beter aanpakken in maart 2010. Graag tot dan!