Datum: 2 juli 2021
Tijd: 17.00-19.00 uur
Locatie: De Factorij 31b in Zwaag


Eindelijk is er weer licht aan het eind van de tunnel.

Afgelopen week hebben we een succesvolle bijeenkomst gehad met PAVO als gastheer. De opkomst was niet groot, maar het was wel een bijzonder gezellige en informatieve bijeenkomst. Eindelijk konden we weer bij elkaar zijn.

Op 2 juli willen we dan ook onze traditionele zomerborrel houden. We zijn allemaal toe aan een gezellig samenzijn. Maar ook hier moeten we rekening houden met de corona regels. Omdat we nu al weten dat de regels per 30 juni (of een week eerder) sterk versoepeld zullen worden, durven we nu alvast een vooraankondiging te sturen voor de zomerborrel. Zet hem vast in je agenda.

Uiterlijk een week tevoren communiceren we de juiste maatregelen voor de toegang van dit evenement.
Belangrijk is wel dat jij je voor 23 juni aanmeld via onze site!!


Voorwaarden toegang Zomerborrel 2-7-2021

Gelukkig zijn er versoepelingen voor evenementen ingegaan. Daardoor kunnen we onze zomerborrel 2021 laten doorgaan.

Toch zijn er enkele belangrijke regels voor de toegang. Aan 1 van onderstaande regels moet je voldoen.

  1. Je moet kunnen aantonen dat je 2 vaccinaties hebt gehad. Van de GGD heb je een schriftelijk bewijs van vaccinatie gehad. Deze moet je kunnen tonen.
  2. Je moet een bewijs van immuniteit tonen als je al corona hebt gehad en minstens 1 vaccinatie. Dat kan door het bewijs van een positieve test (korter dan 6 maanden en langer dan 14 dagen geleden), samen met het bewijs van 1 vaccinatie te tonen.
  3. Het tonen van een negatieve testuitslag (korter dan 40 uur geleden). De QR code kan gescand worden als de app dan werkt.
  4. Indien je niet aan bovenstaande kan voldoen, kan er bij de toegang een sneltest worden gedaan. Bij een negatieve uitslag wordt je toegelaten, bij een positieve uitslag uiteraard niet.
  5. Je moet je tevoren hebben aangemeld voor dit evenement. Geen aanmelding is geen toegang!
  6. Toon een ID-bewijs.

Als je wordt toegelaten tot onze zomerborrel, zijn mondkapjes en de 1½ meter niet meer aan de orde. Dan kunnen we dus lekker genieten van elkaars gezelschap.

Organisatorisch gezien vraagt dit natuurlijk wel wat.

De ingang van het pand is aan de achterkant van het gebouw (kant van de Westfrisiaweg). Als je met de auto komt, moet die aan de voorkant, dus aan de Factorij worden geparkeerd. We hebben een verkeersregelaar die je de weg wijst. Toch kan het zijn dat er geen parkeerplaatsen meer zijn. Voorkeur gaat er dus van uit dat je met de fiets komt. Dan kan je naar de achterkant van het pand rijden en je fiets daar stallen.

De buren van World of Cooking hebben op dezelfde dag een bijeenkomst (binnen) en hun gasten gebruiken de andere kant van het gebouw.

De toegang is ALLEEN aan de linkerkant van het pand. Daar moet jij je melden bij Evelien met de benodigde stukken. Als er een rij ontstaat, hou dan nog even de 1½ meter afstand van elkaar aan. Je weet maar nooit.

De ingang is tevens de uitgang van het terrein.

Om organisatorische redenen is het van belang dat we tevoren weten aan welke voorwaarde (1 t/m 4) je voldoet. Punt 5 en 6 gelden voor iedereen. Sneltesten moeten een week tevoren worden besteld. Graag horen we dat via info@hochoorn.nl

Omdat de locatie zich niet leent om binnen met zo’n grote groep te zijn, hopen we op stralend weer. Mocht het toch regenen, dan vermelden wij dit op onze site en kan het helaas niet doorgaan.

Rest ons nu nog je een hele gezellige HOC Zomerborrel toe te wensen.

Andere leden die zich al hebben aangemeld:

J&P Services

Aantal personen:

1

José Linders

Sylvia de Wit TUI at Home Hoorn

Aantal personen:

2

Cees Takken

Sylvia de Wit

westfriese zaken

Aantal personen:

1

m janzen

ECs International BV

Aantal personen:

1

Ben Rinkel

PBD Consulting

Aantal personen:

1

Gerard Fit

Strijbis Advocatuur & Mediation

Aantal personen:

1

Monique Strijbis - van der Raaij

123 koeltechniek & klimaatbeheersing

Aantal personen:

3

Anita Stolk

Ronald Nonnekes

Joyce van Onzenoort

MdR Administratie

Aantal personen:

2

Melissa de Ruijter

Brent Elfrink

Uitvaartverzorging Carola Vriend

Aantal personen:

1

Carola Vriend

dBcontrol

Aantal personen:

1

Marcel Kok

Brandjes & Van Wessel

Aantal personen:

1

Robert van Wessel

Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs

Aantal personen:

1

Kees Groot