Datum: 4 juni 2021
Tijd: 16.00-18.00 uur
Locatie: De Nadorst


Beste (jong)HOC leden,

Wat willen de meesten van ons graag weer onder de mensen zijn! We missen het praatje op en buiten de werkvloer en de VrijMiBo op de zaak.

De meeste van ons realiseren zich hierdoor hoe goed het is om een bedrijf/baan te hebben met fijne werknemers/collega’s en te ervaren dat je door zinvol werk lekkerder in je vel zit.

De HR Experts van PAVO Advice nemen graag de eerste stap om mensen weer bij elkaar te brengen tijdens een gezellig en leerzaam netwerkevenement.

In een live en interactief kennis evenement leer je wat iedere MBK-ondernemer in West-Friesland zou moeten weten om een goed personeelsbeleid te voeren, om goed personeel binnen te halen en te houden.

Vóór en ná deze presentatie is er uiteraard voldoende ruimte om te netwerken.

 

Programma:

16:00 Inloop

16:20 PAVO Presentatie door Roy en Cees van der Pouw (beide eigenaar)

17:10 Napraat en Borrel

18:00 Einde

 

Even voorstellen:

PAVO Advice uit Hoorn bestaat uit een jong team van 10 medewerkers. Zij zijn de partner in HR-afdeling en personeelszaken van jouw bedrijf op strategisch en operationeel vlak. Ze maken jaarplannen, doen advisering op personeelsbeleid, het updaten/opstellen van een beleid tot sollicitatiegesprekken, in- en uitdienstmeldingen, personeelsuitjes en wagenparkbeheer. Leg het met een gerust hart bij de experts van PAVO neer, jouw partner die je ontzorgt.

PAVO richt zich met name op bouw- en technische bedrijven in West-Friesland met 25- 100 medewerkers zonder eigen afdeling personeelszaken.

Daar waar de personeelsmanager aan bepaalde werkzaamheden niet toekomt, ondersteunt PAVO Advice.

Blijven de grotere projecten liggen? De HR-dames van PAVO trekken graag (tijdelijk) de kar!

 

Meld je hieronder aan.

 

Locatie: De Nadorst in Blokker.

1,5 meter afstand wordt geborgd.

Er is plek voor maximaal 30 mensen. Vol = Vol.