Datum: 15 mei 2020
Tijd: 15.00-16.00 uur
Locatie: Op je eigen werkplek


Van deze bijeenkomst is een filmpje gemaakt dat te zien is via deze link. (Aan het begin even doorspoelen want het duurt eventjes voordat de film begint.)

Ook zijn er door Guillaume Groen (www.guillaumegroen.com) foto’s gemaakt die te bekijken zijn op onze pagina fotoalbum.


Uitnodiging deelname inventarisatie Economische uitvoeringsagenda Hoorn

De gemeente Hoorn wil samen met het bedrijfsleven bepalen welke economische keuzes er gemaakt moeten worden voor de aankomende 4 jaar. Keuzes op het gebied van wonen, werken, energietransitie, arbeidsmarkt & onderwijs, stad Hoorn en digitalisering. Waarbij veel projecten al in werking zijn gezet, maar waarvoor in de uitvoering nog veel keuzes gemaakt moeten worden.

Graag willen we vanuit de HOC een constructieve bijdrage leveren aan die keuzes en daarvoor hebben we je hulp nodig. Wil je een bijdrage leveren en heb je een goed idee, meld je dan aan en help ons met goede input naar de gemeente.

Op vrijdag 15 mei om 15.00 organiseren we een online inventarisatie sessie waaraan je kunt deelnemen en je ideeën en je mening kunt geven.

We nodigen je dan ook van harte uit om je aan te melden via de website. Dat doe je zo:

Via de Facebook pagina van de Hoornse Ondernemers Compagnie gaan we live de online sessie houden. Log daarom iets voor 15:00 uur op vrijdag 15 mei in met je inlog gegevens van Facebook. Ga vervolgens naar de Facebook pagina van de Hoornse Ondernemers Compagnie. In het berichtenoverzicht kun je zien dat we live zijn. Klik hier op en je kunt live meekijken en reageren! Wees welkom!

We zien je graag online in de meeting en zijn uiteraard zeer benieuwd naar je ideeën en plannen.

Stay safe en tot de 15e!