Datum: 20 april 2017
Tijd: 17:00-20:00 uur
Locatie:


jaarverslag 2017 def

Op 20 april houden wij voor onze leden weer de Algemene Ledenvergadering, die we gemakshalve gewoon jaarvergadering noemen.

Website_winnaar2016Omdat ons HOC-lid Stumpel Office Products de Van der Valk Retail Publieksprijs heeft gewonnen tijdens het Ondernemersgala dit jaar februari, hebben wij Steef en Jeroen Stumpel benaderd. Ze vinden het prachtig dat wij onze jaarvergadering bij hen willen houden en stellen daarom graag hun pand aan De Corantijn 63 in Zwaag hiervoor beschikbaar.

U wordt ontvangen met een vers kopje koffie of thee.
Tijdens de vergadering wordt de agenda doorgenomen, waarbij o.a. de notulen van 2016 worden besproken. E.e.a. is terug te vinden in ons jaarplan 2017.

HOC Menno Klaarmond © Hélène de Bruijn Fotografie -133HOC Corien Jonker © Hélène de Bruijn Fotografie -15HOC Nelleke Huisman © Hélène de Bruijn Fotografie -12Tijdens de vergadering zullen we afscheid nemen van Menno Klaarmond, Corien Jonker en Nelleke Huisman als bestuurslid.

Hierdoor heeft het bestuur Sjon de Lange benaderd voor een bestuursfunctie. Van Sjon hebben we een profielschets toegevoegd. Graag willen we Sjon officieel benoemen op 20 april.

Aansluitend aan de vergadering komt Carla de Jong, auteur van o.a. “Gebroken wit”, “De ingreep” en de onlangs uitgekomen “De Johansons” ons animeren. Carla is daarnaast ook verbonden aan de schrijversacademie waar zij de specialisaties Romans en Triller schrijven doceert.

‘Hoe schrijf ik het verhaal van mijn bedrijf zo op, dat het lijkt op de plot van een bestseller? Wat maakt een verhaal meeslepend? Hoe overleeft de boekenbranche in deze tijd van digitalisering en beeldcultuur?’ Deze en andere vragen worden beantwoord in deze boeiende workshop van Carla de Jong, schrijfster, schrijfdocent en organisatieadviseur.

Na deze workshop worden de magen weer gevuld, want het is inmiddels etenstijd. En natuurlijk wordt er een glaasje geschonken, waarbij gezellig wordt nagepraat over de leuke bijeenkomst. Daarbij kunnen we gelijk ideeën uitwisselen over de vervolgstappen die iedereen gaat nemen, want die zullen zeker volgen.

Foto’s