Herling Strijdhorst

Partner HOC
Adres: De oude veiling 54, 1689 AC ZWAAG
Bedrijventerrein: De oude veiling
Activiteiten: Verspreiding van huis-aan-huis verspreiding en bezorging van post
Branche: Overige dienstverlening
Contactpersoon: Daan Switser
Telefoonnummer: 0229-745678

Website: http://www.herling-strijdhorst.nl


Herling strijdhorst

Dé bezorgspecialist met het grootste bereik

Altijd aan het juiste adres
Al sinds 1960 is Herling Strijdhorst specialist in brievenbusbezorging. Een gerenommeerd bedrijf dat een begrip is op het gebied van huis-aan-huis verspreiding en postbezorging. Twee takken van sport, die beiden vragen om flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Drie kernkwaliteiten die bij Herling Strijdhorst geen streven zijn, maar een vanzelfsprekendheid. Met superieure service en scherpe tarieven.

Correcte afhandeling en een vlekkeloze bezorging
De goed gestructureerde organisatie, innovatieve werkwijze en professionele samenwerking met Sandd en Holland Media Combinatie resulteren in een correcte afhandeling en een vlekkeloze bezorging. Op het juiste moment én in de juiste brievenbus. Kortom, bij Herling Strijdhorst bent u àltijd aan het juiste adres voor al uw huis-aan-huis verspreiding en geadresseerde en gepersonaliseerde post.

Onze specialisten vertalen uw wensen graag naar een doelgericht actieplan met het juiste medium en het juiste gebied. Per postcode of per doelgroep. Want alleen met een professioneel plan valt uw boodschap op de beoogde mat.

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

2018-08-30T11:39:36+00:00
HOC Hoorn gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we een goed functionerende website aan je kunnen tonen. OK