Op zaterdag 4 oktober (van 14:00 – 17:30 uur) vindt het Congres Ondernemerschap plaats.

Ondernemerschap kenmerkt nog altijd de regio West-Friesland. De grote bedrijvigheid van de inwoners en de aanwezigheid van veel grote bedrijven en zzp’ers. Hoe komt het toch dat Westfriezen altijd zo ondernemend zijn geweest? Wat deden we toen? Hoe doen we dat nu? Hoe vooruitstrevend zijn we nu nog steeds?

Dit en meer willen we onderzoeken en bespreken tijdens een inspirerend congres Ondernemerschap vanaf de Gouden Eeuw via het heden naar de toekomst in Schouwburg Het Park.

Dagvoorzitter is Gouden Eeuw kenner en directeur van het Westfries Museum Ad Geerdink.
Sprekers zijn Koos de Wilt (Kunsthistorisch spreker, mediamaker en jurist), Kristel Groenenboom (directeur en eigenaar van een containerbedrijf (op haar 23e) en schrijfster van het boek ‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’) en Paul Iske (Hoogleraar Open Innovatie, Business Venturing en Oprichter Instituut voor Briljante Mislukkingen).

Prijs: early bird € 50 (t/m 2 september 2019) / regulier € 75.

Gouden Eeuw Weekend

Reserveer nu zowel voor het Congres Ondernemerschap en de lezing De Verwonderingh van Ad Geerdink. Early bird combi-ticket € 60 (t/m 2 september 2019)/ regulier € 80.

In de bijlage vindt je de officiële flyer voor het congres. Meer informatie is te lezen op onze website: Congres Ondernemerschap

Natuurlijk kunnen wij een speciaal tarief hanteren als het om een groepsreservering van meer dan 8 personen gaat.