Na mijn eerste 30 jaar in Haarlem te hebben doorgebracht ben ik in 1997 verhuisd naar West-Friesland.
Samen met Sandra woon ik al jaren met veel plezier in Hoorn met drie kinderen, Susan, Lex en Roel.

Na een studie fiscaal recht aan de UvA ben ik, na wat omzwervingen, in 1994 beland bij WEA Accountants & Adviseurs in Alkmaar.
In 2001 ben ik partner geworden en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Naast het ondernemerschap ben ik binnen onze club actief als belastingadviseur en mediator.

Door de jaren heen is er veel veranderd en zo ook bij WEA. Ooit gestart in 1917 werken we momenteel met circa 80 man in de vestigingen in Middenmeer en Uitgeest. En ook al zijn we ouder dan 100 jaar, we werken volop in de actualiteit met meer dan genoeg toekomstplannen. Ons nieuwste concept is een digitale administratiestraat onder de naam “NUWEA” en het is mooi om te zien hoe succesvol een nieuwe en frisse aanpak werkt.

Als bestuurslid hoop ik zelf een ervaring rijker te worden maar vooral ook door mijn bijdrage aan de HOC een win-win situatie te creëren.