Meer dan 10 jaar geleden zijn wij begonnen met Geefeenboompje.nl in een kleine loods in Blokker. Sinds kort zijn wij gevestigd in Westwoud aan het Wijzenddijkje 19 op een grotere en inspirerende locatie! Een locatie waar wij nog meer kunnen uitbreiden. Wij hebben in het afgelopen jaar een verbouwing gehad en het einde is nu in zicht. Een prachtig pand komt er voor terug!

Naast Geefeenboompje.nl hebben wij een nieuwe tak gelanceerd: Groeigeschenk. Zowel bij Geefeenboompje.nl als bij Groeigeschenk bieden wij groene en bloeiende geschenken die geheel te personaliseren zijn. Bedrijven kunnen hiermee een duurzaam geschenk geven aan personeel, klanten en relaties geheel in hun eigen huisstijl en boodschap. De geschenken hebben ieder een eigen verhaal die een metafoor vormen zoals ‘samen groeien en de toekomst’, ‘vruchtbare samenwerking’, etc. Dit is mooi om in te zetten als eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk, bedankje, onderdeel van een campagne, of een andere gebeurtenis.

Ben jij benieuwd hoe wij jouw boodschap kunnen versterken? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs of kom een kopje koffie halen op ons nieuwe kantoor!

Remko Slokkers
0228-234050

info@geefeenboompje.nl