De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. We zijn dus heel trots dat we het tot de finalisten hebben geschopt!

Ondernemersverkiezing

In 2021 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Naast eeuwige roem en een mooi prijzenpakket wacht de winnaar grote media aandacht. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is de grootste Ondernemingsverkiezing van Nederland.

Professionaliteit, betrouwbaarheid en ambitie

GevelNed is gespecialiseerd in de productie van maatwerk kunststof kozijnen voor de Nederlandse particuliere huiseigenaar. Ons eigen landelijke netwerk van Select Windows partners draagt zorg voor advies en montage. Onze kernwaarden professionaliteit, betrouwbaarheid en ambitie dragen wij uit door als familiebedrijf te gaan voor langdurige samenwerkingen met leveranciers en klanten. Ook leiden wij ons ‘kozijnendreamteam’ intern op.

Nominatie MKB Midden

Carlien van der Vlugt, HR Manager van GevelNedColorNed en Select Windows: “De jury van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland heeft ons laten weten dat we in de categorie MKB Midden één van die tien zijn! Dat dit ons trots maakt lijkt me duidelijk; een erkenning voor ons kozijnendreamteam en alle collega’s in de ondersteunende diensten. Want we kunnen alleen maar “doen wat we beloven” (leverbetrouwbaarheid en kwaliteit) omdat iedereen deze slogan door de aderen voelt stromen.”

Publieksprijs

Naast de professionele jury, heeft het publiek ook een grote taak. Zij kiezen uit alle genomineerden de publieksfavoriet! Mocht je ons en ons bedrijf een warm hart toedragen, dan waarderen we het zeer als je op ons zou stemmen. Dat kan via  https://ovnh.nl/publieksprijs-2021/

 

 

Lees ook: https://www.gevelned.nl/gevelned-trots-finalist-ondernemersverkiezing.php