Gemotiveerde medewerkers bepalen het succes van je bedrijf
Kennissessies: Boeien, binden en behouden van personeel

Met een sterk team kun je samen ambities waarmaken en doelen bereiken. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn de draaiende motor van je bedrijf. Alleen hoe vind je ze, zorg je ervoor dat ze enthousiast blijven en het beste uit zichzelf halen? Is je team flexibel en constant om adequaat in te spelen op innovaties en veranderingen?

Deze actuele vragen zijn onderdeel van drie bijeenkomsten die de HOC in samenwerking met de Gemeente Hoorn organiseert en heeft als centraal thema: strategisch personeelsmanagement. Bij elke bijeenkomst wordt er een ander onderwerp besproken en is er een professional aan het woord die inspiratie geeft en kennis deelt. Iedere sessie bevat naast luisteren ook een actief onderdeel waarin je met andere deelnemers ervaringen uitwisselt.

Anke Nieboer; begin bij de kernwaarden
Tijdens de kick-off vertelt HR-specialist Anke Nieboer hoe belangrijk het is om je team te betrekken bij de kernwaarden van jouw organisatie. Wat maakt je bedrijf uniek en hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich daarmee identificeren en ambassadeur worden? In deze eerste bijeenkomst krijg je handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De eerste kennissessie vindt plaats op donderdag 23 juni van 14.00 tot 18.00 uur

in Grand Café Turf in Hoorn. Deelname voor HOC-leden is kosteloos. Voor niet-leden is deelname €75 (ex. btw) per bijeenkomst.

Aanmelden
Wil je ook vol nieuwe energie en inspiratie werken aan de groei van je bedrijf?

Schrijf je vóór 18 juni in via info@hochoorn.nl. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.