Organisatie:  

Parkmanagement Hoorn namens (Westfriese bedrijvengroep, Hoornse Ondernemerscompagnie, BE+ Westfriesland en Duurzaam ondernemersloket)

 
Datum: 15 augustus 2021  
Standplaats: Hoorn  

Parkmanagement Hoorn is een serviceorganisatie voor ondernemers. Vanuit de aangesloten ondernemerscollectieven is de behoefte om de marketing, communicatie en de eventorganisatie te professionaliseren. Daarom zijn wij op zoek naar jou, een ondernemende en leergierige Marketing en Communicatie Coördinator. Een aanpakker die ondernemers weet te boeien met eigen content en impact maakt op de energietransitie van bedrijven op hun bedrijventerreinen.

Wat wordt je uitdaging?

In deze functie communiceer je met de leden en klanten van de ondernemerscollectieven. Dat doe je in samenwerking met de collega’s en besturen van Parkmanagement Hoorn, Westfriese Bedrijvengroep, Hoornse ondernemerscompagnie, Be+ Westfriesland en het Duurzaam ondernemersloket. Je bedient samen met hen de Westfriese ondernemer.

Je creëert, adviseert over en coördineert de communicatie rondom duurzaamheidsprojecten, events en acquisitie van deze partijen. Daarvoor heb jij allerlei media en netwerken tot je beschikking. Aan jou de uitdaging om dit verder uit te breiden en onze impact te vergroten.

Wat neem je mee?

  • Creativiteit, ondernemerschap en een drive om impact te maken.
  • HBO werk- en denkniveau en/of ervaring in soortgelijke functie.
  • Ervaring of affiniteit met diverse on- en offline communicatie en ondernemers.
  • Skills in het initiëren, creëren en publiceren van content.
  • Ervaring of affiniteit met B2B marketing, communicatie en business development.

Wat kan je verwachten?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waar je impact maakt en kunt groeien binnen de organisatie(s). Onze 4 opdrachtgevers zijn je sparringpartners en bieden hun kennis, ervaring en netwerk waar je veel van kunt leren. Zo krijg je een kijkje in de keuken van interessante bedrijven en leert van ondernemers te ondernemen. Je werkt samen met communicatiecollega’s in de regio vanuit overheid en semioverheid en ziet publieke-private samenwerking van dichtbij. Je werkt in een professionele werkomgeving waar je volop ruimte krijgt mee te denken en voor je je eigen initiatief. Je kunt je eigen tijd indelen en op afstand werken zolang we onze resultaten en deadlines behalen.

Stuur je sollicitatie in via info@parkmanagementhoorn.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bashar al Badri 0644360894