Ondernemersdebat West-Friesland

Ondernemers in politieke arena

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 debatteren ondernemers en politici begin maart over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland. Onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod maar juist ook regionale onderwerpen zoals infrastructuur en economische groei.

Samenwerking
Ondernemend West-Friesland is erg trots dat zij de handen ineen slaat met West-Friese ondernemersverenigingen. Op regionaal niveau zijn dat Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW). Ook lokale ondernemersverenigingen verlenen hun medewerking aan het Ondernemersdebat, zoals; Hoornse Ondernemers Federatie (HOF), Business Club Venhuizen, Bedrijvengroep Stede Broec en Ondernemers Federatie Medemblik.

Vier locaties

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats op vier locaties in West-Friesland, ieder met hun eigen karakter en discussies. Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Onderwerpen zijn onder andere het oplossen van de winkelleegstand (Hoorn), het verhogen van het woningaanbod (Medemblik) en de bestemming van het Scheringa Museum (Opmeer). Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zal ook inzetten op een-op-eendebatten.
Meld je nu aan voor één of meerdere debatten!

Enkhuizen (samen met Stede Broec en Drechterland)  maandag 5 maart, gemeentehuis Enkhuizen
Hoorn dinsdag 6 maart, gemeentehuis Hoorn
Medemblik dinsdag 13 maart, gemeentehuis Medemblik in Wognum
Koggenland (samen met Opmeer) woensdag 14 maart, gemeentehuis Koggenland in De Goorn

De debatten beginnen om 19.30 uur, inloop 19.00 uur, entree is gratis.
Na afloop is er gelegenheid om een borreltje te drinken. Aanmelden is verplicht en dat kan via welkom@ondernemendwestfriesland.nl