Op donderdag 14 en vrijdag 15 november 2019 organiseren we het Promotie-Evenement Techniek (PET) in West-Friesland. Dit evenement is een prachtige gelegenheid om kinderen al vanaf het basisonderwijs in contact te brengen met techniek in de breedste zin. Speciaal voor leerlingen in groep 7 en 8 organiseren we het PET evenement, waar kinderen twee dagen lang van alles kunnen ontdekken en doen. Met een grote variatie aan leuke workshops is er voor elk kind wel iets te doen dat boeit. Technisch of niet…

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst voor leerkrachten, politiek en bedrijfsleven in West-Friesland op donderdag 14 november van 14.30 tot 17.00 uur.

Van 14.30 tot 15.00 uur krijgt u de gelegenheid om de sfeer van het evenement te proeven en kennis te maken met wat de deelnemende bedrijven en organisaties de leerlingen te bieden hebben.
Zo ziet u bijvoorbeeld hoe kinderen bruggen bouwen, experimenten doen, leren programmeren in het digilab en nog veel meer.

Om 15.00 uur openen we de netwerkbijeenkomst.

Key-note spreker is Petra Barendse van Bezoek Agriport (www.bezoekagriport.nl).
De gekke professoren van Mad Science verbazen u tijdens de netwerkbijeenkomst met hun verrassende experimenten.

Locatie is Sportcentrum De Weyver, De Weyver 6 in Hoogwoud.

Dit is uw kans om met collega ondernemers, de politiek en misschien uw toekomstige werknemer(s) in contact te komen, vragen te stellen en door elkaar geïnspireerd te worden.

De key-note spreker vertelt u o.a. over innovatie in de (duurzame) techniek achter de oranje paprika.

Van 15.45 uur tot 17.00 uur is er volop ruimte om, onder het genot van een borrel en hapjes, met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Mogen wij op 14 november a.s. op uw komst rekenen?
Wilt u ons via een reply op dit bericht laten weten met hoeveel mensen u komt?
Graag ontvangen wij ook de namen van de deelnemers.

In de bijlage vindt u de persinformatie over PET West-Friesland 2019, waarin u meer kunt lezen over het programma, de spreker en de sponsormogelijkheden. Persinformatie PET Westfriesland 2019

Graag tot ziens op 14 november!

Met vriendelijke groet,

Namens de Projectgroep PET West-Friesland
Gerda Venema
(06) 43 17 53 29