Mijn naam is Sam Hoog en ik ben sinds kort actief bezig met de exposure mogelijkheden voor Kunstijsbaan De Westfries. Via deze mail wil ik u graag op de hoogte brengen van onze nieuwe ontwikkeling.

Wij hebben nieuwe exposure mogelijkheden, waarmee er op een effectieve wijze gecommuniceerd kan worden met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan boarding, canvas doeken, narrow casting en bedrijfslogo’s rondom de ijsbaan. De mogelijkheden hebben invloed op de naamsbekendheid/zichtbaarheid en de verhoging van de sportparticipatie in de bijhorende regio.

De Westfries maakt al een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. De ijsbaan is gelegen naast de A7 en daardoor makkelijk toegankelijk voor verkeer. In het gebouw vind je een 400-meterbaan en daarbinnen ligt een 30×60-meterbaan. Maandelijks zijn er ruim 20.000 bezoekers binnen verschillende doelgroepen, zoals; (internationale) verenigingen, scholieren, ouders en de business-to-business sector.

Graag bespreek ik al onze exposure mogelijkheden in combinatie met uw wensen en behoeftes. Schikt het om een afspraak in te plannen? Ik hoor het graag!

Sam Hoog
Sales Optisport

M:+31 (0) 615 195288
E: samhoog@Optisport.nl