Herling Strijdhorst

Partner HOC
De oude veiling 54
1689 AC ZWAAG
Bedrijventerrein: De oude veiling
Branche:Overige dienstverlening
Contactpersoon: Daan Switser
Activiteiten: Verspreiding van huis-aan-huis verspreiding en bezorging van post

Tel: 0229-745678

herling-strijdhorst.nl

Dé bezorgspecialist met het grootste bereik

Altijd aan het juiste adres
Al sinds 1960 is Herling Strijdhorst specialist in brievenbusbezorging. Een gerenommeerd bedrijf dat een begrip is op het gebied van huis-aan-huis verspreiding en postbezorging. Twee takken van sport, die beiden vragen om flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Drie kernkwaliteiten die bij Herling Strijdhorst geen streven zijn, maar een vanzelfsprekendheid. Met superieure service en scherpe tarieven.

Correcte afhandeling en een vlekkeloze bezorging
De goed gestructureerde organisatie, innovatieve werkwijze en professionele samenwerking met Sandd en Holland Media Combinatie resulteren in een correcte afhandeling en een vlekkeloze bezorging. Op het juiste moment én in de juiste brievenbus. Kortom, bij Herling Strijdhorst bent u àltijd aan het juiste adres voor al uw huis-aan-huis verspreiding en geadresseerde en gepersonaliseerde post.

Onze specialisten vertalen uw wensen graag naar een doelgericht actieplan met het juiste medium en het juiste gebied. Per postcode of per doelgroep. Want alleen met een professioneel plan valt uw boodschap op de beoogde mat.

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Herling strijdhorst

Polytechniek

Partner HOC
Adres: Koggeweg 63, 1607 MT HEM
Bedrijventerrein: Overig
Activiteiten: Installatiebedrijf
Branche: Bouwnijverheid
Contactpersoon: De heer J.M. de Lange
Telefoonnummer: 0228-545454
Mobiel: 06-51251220
Website: http://www.polytechniek.nl

Wie is Polytechniek?

Sinds 1971 is Polytechniek BV uitgegroeid tot een middelgroot en innovatief installatiebedrijf. Polytechniek heeft een ruime expertise in advies, ontwerp, installatie en onderhoud op het gebied van alle soorten technische installaties in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

Wat doet Polytechniek?

Wij installeren en onderhouden technische installaties voor onze zakelijke relaties in de utiliteit, industrie en agrarische sector. Wij leveren hoogwaardige en duurzame systemen die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Met onze systemen presteren werknemers en/of producten altijd op het hoogste niveau.

Rabobank

Partner HOC
Graanmarkt 1
1681 PA ZWAAGDIJK
Postbus 2, 1693 ZG WERVERSHOOF
Bedrijventerrein: WFO
Branche:Financiële instellingen (uitgezonderd verzekeringen en pensioen)
Contactpersoon: Johan de Goeij
Activiteiten: Bank

Tel: 0228-566300

rabobank.nl/wf

Rabobank is een unieke bank. Vanuit de coöperatieve oorsprong werken wij samen met leden, klanten en de omgeving en stimuleren het ondernemerschap.

Rabobank West-Friesland – Buitengewoon
Wij zijn een moderne bank die fysiek én virtueel de klant centraal stelt. Een bank die klanten helpt om dromen te realiseren en die West-Friesland laat bloeien. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Rabobank

Beerepoot Automatisering

Partner HOC
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV HOORN
Bedrijventerrein: Aalstweg
Branche: Computerservice en informatietechnologie
Activiteiten: IT beheer en consultancy voor het MKB in Noord-Holland

Tel: 0229-768768

bpaz.nl

Het ontzorgen van onze relaties, dit doen we elke dag weer met veel passie. Ons team van specialisten heeft de continuïteit van uw onderneming hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat u zich kunt richten op de eigen activiteiten. Zo ondersteunen wij u bij het succesvol maken en houden van uw onderneming. Dit doen we inmiddels al vele jaren voor een groot aantal bedrijven in Noord-Holland en we zijn er trots op marktleider in West-Friesland te zijn.

Van inventarisatie en advies tot implementatie en volledig beheer middels een serviceovereenkomst. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk gebruik te maken van een of meerdere van onze diensten. Door onze continue investeringen in kennis en certificering kunt u er op vertrouwen altijd een op uw organisatie afgestemd advies te krijgen in plaats van een standaard concept. Daarnaast kunt u bij eventuele verstoringen rekenen op een adequate aanpak. Dit kunnen wij garanderen doordat gewerkt wordt vanuit een eigen continuïteit voorraad zonder afhankelijk te zijn van de fabrikant.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • advies bij de implementatie van IT oplossingen;
  • ondersteuning van uw eigen IT afdeling;
  • netwerkanalyse en advies;
  • een second opinion indien gewenst.
  • Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Beerepoot Automatisering

Deloitte MKB Accountancy & Advies

Partner HOC
Willemsweg 73
1623 JB HOORN
Postbus 563, 1620 AN HOORN
Bedrijventerrein: Overig
Branche: Financiële instellingen (uitgezonderd verzekeringen en pensioen)
Contactpersoon: Joost Steltenpool en Karel Deken
Activiteiten: Deloitte MKB Accountancy & Advies houdt zich bezig met het verrichten van werkzaamheden op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en fusies en overnames voor het MKB

Tel: 088-2882460

deloitte.nl/mkb

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsvoering op orde hebben. Deloitte MKB Accountancy & Advies biedt u een breed en geïntegreerd mkb-dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en fusies en overnames.

Voor de regio West-Friesland werken wij vanaf ons kantoor in Hoorn met 25 enthousiaste professionals samen op deze vier expertisegebieden. Uiteraard zetten we deze expertise in voor onze cliënten. We adviseren en implementeren de juiste oplossingen die duurzame groei van uw onderneming bewerkstelligen, proactief en op tijd. Daarnaast kunnen wij met het internationale netwerk van Deloitte wereldwijd u van dienst zijn.  Op deze manier heeft u een adviseur die u volledig kan ontzorgen.

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Deloitte

van Overbeek

Partner HOC
Lepelaar 3
1628 CZ HOORN
Bedrijventerrein: Lepelaar
Activiteiten: Bedrijfsmakelaar

Tel: 0229 27 17 77

vanoverbeek.nl

Natuurlijk, in de wereld van bedrijfsonroerend goed speelt emotie een belangrijke rol. Heeft het pand uitstraling, voel ik mij er thuis? Relevante vragen, die iedere ondernemer zich zal stellen bij een bezichtiging. Maar minstens zo belangrijk zijn de rationele overwegingen. Argumenten die voor iedere bedrijfsvorm verschillen; een transportbedrijf stelt bijvoorbeeld heel andere eisen aan een vestiging dan een winkel.

Van Overbeek begrijpt de behoefte van iedere ondernemer. Vandaar dat wij over een brede portefeuille beschikken, die een pasklaar antwoord biedt op een breed scala van bedrijfsvormen. Het kunnen aanbieden van een breed aanbod is voor ons echter niet genoeg. Van vitaal belang is onze professionaliteit in het bieden van het juiste advies. Dankzij onze kennis in regelgeving, onze contacten met gemeenten en projectontwikkelaars, weten wij exact wat er speelt in deze ondernemende omgeving.Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers; koper én verkoper, huurder én verhuurder.

Van Overbeek, de bedrijfsmakelaar voor Noord Holland, brengt mensen samen. Uw opdracht is een opstap naar succesvol ondernemen.

Van-Overbeek