EBS European Building Supply

Partner HOC
Jelle Zijlstraweg 65
1689 ZX  ZWAAG
Bedrijventerrein: Zevenhuis
Branche: Overige dienstverlening
Contactpersoon: Kevin Loomans
Activiteiten: Groothandel in dakmaterialen

Tel: 072-571 96 55

info@europeanbuildingsupply.com

European Building Supply

European Building Supply (EBS) werd in 2009 opgericht en biedt een ruim assortiment aan daksystemen- en accessoires. EBS is de Nederlandse distributeur van Klöber, Rust-oleum in de dakenbranche en MDM (Nederland en Vlaams-België).

Bij EBS houden we ons veelvuldig bezig met duurzaamheid en MVO. De overheid legt een grote focus op deze veelgebruikte titels, want voornamelijk in de bouwbranche kan er volgens onderzoek nog grote slag worden gerealiseerd. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij.

MVO duurzaam advies

Om ondernemers en leveranciers te helpen, doen wij onderzoek hoe milieuvriendelijk een product is en hoe goed fabrikanten scoren met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Producten kunnen in totaal 4 specifieke sterren behalen als de fabrikant aan alle 3 de normen voldoet. Door middel van deze beoordeling, wordt duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudiger.

Dakmaterialen nu ook circulair

Vanaf 1 april 2020 starten wij met een kunststoflijn die wordt geleverd in gerecycled verpakkingsmateriaal. De verpakking kan worden ingeleverd tegen een vergoeding of opnieuw worden gevuld met ander restafval met kunststof, aluminium, zink of rvs. Dan is de vergoeding nog hoger. Wij leveren het afval aan de afvalverwerkers, die daar nieuwe producten van maken die wij en onze fabrieken weer inkopen. Zo kopen wij bijvoorbeeld het granulaat (grondstof) voor nieuwe producten in. Daarnaast worden oude panhaken uit het afval gesorteerd. De afvalverwerker maakt nieuw rvs draad, waarvan weer nieuwe panhaken worden gemaakt.

Sluit jij ook aan? Samen duurzaam!

Ga naar www.europeanbuildingsupply.com voor meer informatie.

Polytechniek

Partner HOC
Adres: Koggeweg 63, 1607 MT HEM
Bedrijventerrein: Overig
Activiteiten: Installatiebedrijf
Branche: Bouwnijverheid
Contactpersoon: De heer J.M. de Lange
Telefoonnummer: 0228-545454
Mobiel: 06-51251220
Website: http://www.polytechniek.nl

Wie is Polytechniek?

Sinds 1971 is Polytechniek BV uitgegroeid tot een middelgroot en innovatief installatiebedrijf. Polytechniek heeft een ruime expertise in advies, ontwerp, installatie en onderhoud op het gebied van alle soorten technische installaties in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

Wat doet Polytechniek?

Wij installeren en onderhouden technische installaties voor onze zakelijke relaties in de utiliteit, industrie en agrarische sector. Wij leveren hoogwaardige en duurzame systemen die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Met onze systemen presteren werknemers en/of producten altijd op het hoogste niveau.

Rabobank

Partner HOC
Graanmarkt 1
1681 PA ZWAAGDIJK
Postbus 2, 1693 ZG WERVERSHOOF
Bedrijventerrein: WFO
Branche:Financiële instellingen (uitgezonderd verzekeringen en pensioen)
Contactpersoon: Johan de Goeij
Activiteiten: Bank

Tel: 0228-566300

rabobank.nl/wf

Rabobank is een unieke bank. Vanuit de coöperatieve oorsprong werken wij samen met leden, klanten en de omgeving en stimuleren het ondernemerschap.

Rabobank West-Friesland – Buitengewoon
Wij zijn een moderne bank die fysiek én virtueel de klant centraal stelt. Een bank die klanten helpt om dromen te realiseren en die West-Friesland laat bloeien. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Beerepoot Automatisering

Partner HOC
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5
1625 NV HOORN
Bedrijventerrein: Aalstweg
Branche: Computerservice en informatietechnologie
Activiteiten: IT beheer en consultancy voor het MKB in Noord-Holland

Tel: 0229-768768

bpaz.nl

Het ontzorgen van onze relaties, dit doen we elke dag weer met veel passie. Ons team van specialisten heeft de continuïteit van uw onderneming hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat u zich kunt richten op de eigen activiteiten. Zo ondersteunen wij u bij het succesvol maken en houden van uw onderneming. Dit doen we inmiddels al vele jaren voor een groot aantal bedrijven in Noord-Holland en we zijn er trots op marktleider in West-Friesland te zijn.

Van inventarisatie en advies tot implementatie en volledig beheer middels een serviceovereenkomst. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk gebruik te maken van een of meerdere van onze diensten. Door onze continue investeringen in kennis en certificering kunt u er op vertrouwen altijd een op uw organisatie afgestemd advies te krijgen in plaats van een standaard concept. Daarnaast kunt u bij eventuele verstoringen rekenen op een adequate aanpak. Dit kunnen wij garanderen doordat gewerkt wordt vanuit een eigen continuïteit voorraad zonder afhankelijk te zijn van de fabrikant.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • advies bij de implementatie van IT oplossingen;
  • ondersteuning van uw eigen IT afdeling;
  • netwerkanalyse en advies;
  • een second opinion indien gewenst.
  • Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Deloitte MKB Accountancy & Advies

Partner HOC
Willemsweg 73
1623 JB HOORN
Postbus 563, 1620 AN HOORN
Bedrijventerrein: Overig
Branche: Financiële instellingen (uitgezonderd verzekeringen en pensioen)
Contactpersoon: Joost Steltenpool en Karel Deken
Activiteiten: Deloitte MKB Accountancy & Advies houdt zich bezig met het verrichten van werkzaamheden op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en fusies en overnames voor het MKB

Tel: 088-2882460

deloitte.nl/mkb

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsvoering op orde hebben. Deloitte MKB Accountancy & Advies biedt u een breed en geïntegreerd mkb-dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en fusies en overnames.

Voor de regio West-Friesland werken wij vanaf ons kantoor in Hoorn met 25 enthousiaste professionals samen op deze vier expertisegebieden. Uiteraard zetten we deze expertise in voor onze cliënten. We adviseren en implementeren de juiste oplossingen die duurzame groei van uw onderneming bewerkstelligen, proactief en op tijd. Daarnaast kunnen wij met het internationale netwerk van Deloitte wereldwijd u van dienst zijn.  Op deze manier heeft u een adviseur die u volledig kan ontzorgen.

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Deloitte

van Overbeek

Partner HOC
Lepelaar 3
1628 CZ HOORN
Bedrijventerrein: Lepelaar
Activiteiten: Bedrijfsmakelaar

Tel: 0229 27 17 77

vanoverbeek.nl

Natuurlijk, in de wereld van bedrijfsonroerend goed speelt emotie een belangrijke rol. Heeft het pand uitstraling, voel ik mij er thuis? Relevante vragen, die iedere ondernemer zich zal stellen bij een bezichtiging. Maar minstens zo belangrijk zijn de rationele overwegingen. Argumenten die voor iedere bedrijfsvorm verschillen; een transportbedrijf stelt bijvoorbeeld heel andere eisen aan een vestiging dan een winkel.

Van Overbeek begrijpt de behoefte van iedere ondernemer. Vandaar dat wij over een brede portefeuille beschikken, die een pasklaar antwoord biedt op een breed scala van bedrijfsvormen. Het kunnen aanbieden van een breed aanbod is voor ons echter niet genoeg. Van vitaal belang is onze professionaliteit in het bieden van het juiste advies. Dankzij onze kennis in regelgeving, onze contacten met gemeenten en projectontwikkelaars, weten wij exact wat er speelt in deze ondernemende omgeving.Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers; koper én verkoper, huurder én verhuurder.

Van Overbeek, de bedrijfsmakelaar voor Noord Holland, brengt mensen samen. Uw opdracht is een opstap naar succesvol ondernemen.

Van-Overbeek