ZELF BETROKKEN ZIJN BIJ DE INTERNATIONALE LOGISTIEKE OPDRACHTEN IS WAAR HET OM GAAT BIJ HUB KOSSEN EN GERARD AL VAN STAR OVERSEAS LOGISTICS – SOLFREIGHT.

De basis voor de internationale logistieke kennis is gelegd bij een grote Nederlandse logistieke dienstverlener, en als gevolg van het gebrek aan doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie is de behoefte ontstaan dit zelf te doen.

Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in Star Overseas Logistics – Solfreight – waar we ons bezig houden met luchtvracht en conventionele zeevracht zowel binnenkomend als uitgaand, en waar we in 35 jaar een solide internationaal netwerk hebben opgebouwd.

We werken al decennia met onze eigen logistieke partners in Taiwan, China, USA, Japan, en Zuid Afrika en als gevolg van deze exclusieve jarenlange samenwerking, gebruik makende van elkaar sub netwerk, bestrijken we de hele wereld.

Voor onze vaste relaties zijn we daarom een integrale logistieke schakel in de import goederenstroom welke onder onze eigen regie huis-huis wordt geregeld en begeleiden we de aan ons toevertrouwde exportzendingen, less en full container loads, tot aankomst in de bestemde haven of luchthaven in het land van bestemming.

In deze digitaal gestuurde wereld staat bij ons persoonlijke service hoog in het vaandel en is dit samen met onze kennis en ervaring een aspect wat wij hanteren als toegevoegde waarde voor onze relaties

Hub Kossen

Gerard Al