Donderdag 22 november 2018 15.30 – 18.00 uur
Rabobank Westfriesland
Graanmarkt 1
1681 PA Zwaagdijk

Westfriese Beursvloer
Unieke ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties

Dit jaar wordt de 9e editie georganiseerd door Vrijwilligerspunt en de Westfriese Uitdaging. Maatschappelijk betrokken ondernemers ontmoeten hier non-profit organisaties uit de regio en netwerken na afloop met elkaar.

Vragen vanuit het maatschappelijk veld kunnen door inzet van bedrijven worden opgelost. Het gaat hier niet om het bieden van geld maar door iets uit je bedrijfsvoering te bieden.

Je kunt vooraf met een concreet aanbod komen of juist ter plekke in gesprek gaan en kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. De mooiste matches ontstaan ter plekke!

Door het regionale karakter kom je zowel maatschappelijke organisaties en bedrijven tegen uit andere gemeenten en is dit evenement ook uitstekend om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Matchvoorbeelden

  • Medewerkers van Vitasys gaan bij de Verteltuin de theaterkas schoonmaken en krijgen daarvoor een voorstelling in de (schone) kas.
  • Valk Service hangt een beamer op bij Kinderboerderij SKIK. Als tegenprestatie wordt Valk Service met familie en kinderen uitgenodigd voor een rondleiding.
  • Univé Hollands Noorden verzorgt en helpt bij het organiseren van een high tea bij Leekerweide. Als tegenprestatie ontvangen zij een lekkere bestelling van ‘De Bakkerij’.
  • Alpha Tours Hem biedt een busrit voor 29 personen aan Wonen Plus Stede Broec. Zij maken hiervan een verslag voor hun nieuwsbrief waarin zij Alpha Tours noemen, daarnaast zal een foto van het uitje worden gemaakt voor Alpha Tours.
  • Soci-Com biedt 100 pallets voor het bouwen van obstakels voor de Battle4Life. Naast het obstakel plaatst Soci-Com een banner én worden zij via website en sociale media genoemd.
  • Van der Laan biedt expertise op het gebied van beveiligingssystemen aan de Wereldwinkel in Stede Broec. In ruil daarvoor ontvangen zij een mooi presentje uit de winkel én publiciteit via nieuwsbrief en sociale media.

Ook zo’n match maken en daarmee de regio een stukje mooier?

Aanmelden kan hier