HOC-lid HenkJan Gillebaard heeft vanuit zijn medische achtergrond een Coronateststraat geopend op het terrein van Manege de Eenhoorn in Blokker. Waar u bij het GGD veelal tegen wachttijden aanloopt om getest te worden, kunt u bij de Westfrieseteststraat binnen 5 minuten terecht en heeft u binnen een half uur de uitslag.
De Westfrieseteststraat werkt volgens de RIVM richtlijnen. De medewerkers die de testen afnemen zijn medisch onderlegd. U kunt hier 6 dagen in de week terecht.

“In onze teststraat kunt u ‘s morgens getest worden en ‘s middags –  na een negatieve uitslag –  weer  aan het werk. “

Als ondernemer houdt u het liefste al uw medewerkers aan het werk, een lastige opgave wanneer Coronaverschijnselen onder uw personeel de kop op steken.  “Wij bieden snel duidelijkheid. In onze teststraat kunt u ‘s morgens getest worden en ‘s middags – na een negatieve uitslag –  weer aan het werk.”, aldus HenkJan. Hier worden sneltesten gebruikt  van producent Nal von Minden (COVID-19 Ag Test).

De voordelen voor u op een rij:

  • Voorkom een onnodige quarantaine zodat u of uw medewerkers dezelfde dag weer aan het werk kan/kunnen
  • Korte doorlooptijd, vandaag registreren is vandaag nog testen (tijdens kantooruren)
  • Uitslag binnen een half uur beschikbaar
  • U hoeft de auto niet te verlaten

Wij komen ook langs bij uw bedrijf

Wanneer er meerdere medewerkers getest moeten worden kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is als wij bij u langs komen. Uw medewerkers ontvangen ter plekke de uitslag.
Bel voor een afspraak met 0622258780

Meld u direct aan!
Een testafspraak maken doet u heel eenvoudig online via een aanmeldformulier. https://westfrieseteststraat.nl/ of bel met 0622258780