Wees welkom op de 22e editie van de HOC Nieuwjaarsborrel!
Wat kun je verwachten?
We ontvangen jullie graag in Café de Hoge Noor, een fijne ruimte op de eerste verdieping van IJsbaan de Westfries.
We adviseren je om je in laagjes te kleden, want terwijl de temperatuur in het gebouw van de ijsbaan rond het vriespunt ligt, zorgen wij voor een warme en gemoedelijke sfeer in het café.
Op veler verzoek is er rekening gehouden met de innerlijke mens. Naast de gebruikelijke hapjes en drankjes kun je deze keer ook genieten van veel heerlijks uit de keuken van onze eigen leden, zoals;
Stamppotten Buffet - een stevige warme hap verzorgd door Happy Cooker
Sidderende Sweagh Distillery Gin & Rum Cocktails
Snelweg-proof Scroppinos van Slushters
Parkeren
Parkeergelegenheid is zeer ruim en ook nog eens gratis!
Programma
16:30 uur: Inloop
17:00 uur: Welkomstpraatje & Introductie nieuwe leden
17:10 uur: Proosten & Netwerken
18:15 uur: Buffet geopend
19:00 uur: Afronding & Napraat
19:30 uur: Einde
Dieetwensen?
Geef speciale wensen tijdig door, via info@hochoorn.nl
Huishoudelijke regeltjes
- Mocht je onverhoopt niet van de partij kunnen zijn, meld je dan af via info@hochoorn.nl. Af- en aanmelden kan tot uiterlijk 24 uur voor het evenement.
- Ook bij andere vragen kun je altijd onze HOC toppers even bellen op 0229-343000
- Er worden alcoholische dranken geschonken. Als je een drankje drinkt, kom dan zo veel mogelijk met de benenwagen, op de fiets of zorg voor vervoer waardoor je veilig aan het verkeer kunt deelnemen.
Geen Lid? Toch welkom!
Niet-leden zijn natuurlijk ook weer welkom en ontvangen GEEN factuur! Ter introductie is iedereen een keer welkom om sfeer te proeven, ondernemer of niet. Ga ervoor en kom genieten van de HOC-sfeer, het netwerk en de versnaperingen.
Ben je voor het eerst? Dat kan best even wennen zijn zoveel onbekenden - in dat geval ontvangen en begeleiden onze bestuursleden je graag.
No Show...
Ben je aangemeld voor dit evenement en besluit je toch niet te komen, dan brengen wij een no-show fee van €35,- in rekening i.v.m. de gemaakte kosten.