Adres: De Factorij 59j, 1689 AK ZWAAG
Bedrijventerrein: Westfrisia Oost
Activiteiten: Belettering, design, reclame, interieur, exterieur
Branche: Uitgeverijen, drukkerijen en reproductie van opgenomen media
Contactpersoon: Brenda Volkers
Telefoonnummer: 0229-210603

Website: http://www.signalo.nlWelkom bij Signalo!

Signalo beplakt al 26 jaar auto’s en borden, maakt designs en stickers voor welk doel dan ook. Wij weten daarom wat wel kan, maar vooral ook wat niet kan. We kunnen u hierdoor voorzien van het juiste advies voor uw klus. We steken de koppen bij elkaar voor de beste resultaten, we combineren kennis en materialen voor de mooiste producten en leukste projecten.

Wij begrijpen dat u het druk heeft en zorgen dat alles voor u op rolletjes loopt. Uw deadline wordt altijd gehaald, zonder op de kwaliteit in te leveren. Signalo vindt het belangrijk dat u tevreden bent en bewegen hemel en aarde om dat te bereiken. Wij leveren het product tot in de puntjes bij u af, en wanneer gewenst dragen wij zorg voor de montage (in eigen beheer!).

Op de hoogte

Signalo is op de hoogte van alle nieuwste materialen en programma’s. Wij, de signmakers en signmakers-in-opleiding, volgen regelmatig diverse cursussen om de kennis en vaardigheden aan de hoogste eisen te laten voldoen.

Wij zijn een fris en fruitig team die het stokje begin 2018 hebben overgenomen. Wij streven naar papierloos werken, milieuvriendelijker produceren, en altijd kwaliteit en service leveren!

Mensen blij maken is ons doel, daarom leveren wij gewoon goed werk.

Van bedrijfskleding tot visitekaartjes, van logo-stickers tot reclameborden, van banners tot gevelletters, van concept tot uitvoering. U kunt bij ons terecht met uw wildste ideeën en krabbels, met al uw vragen en voorbeelden.

Heeft u een idee voor een nieuw sign, of bent u nog aan het brainstormen hierover? Signalo wil hierbij graag betrokken zijn, zodat we u vanaf concept kunnen informeren en adviseren. Daarom bent u altijd welkom in onze productiestudio voor een kop koffie en een goed gesprek!

Erkenning

Wist u dat Signalo een SIBON Erkend Signbedrijf & een SBB erkend leerbedrijf is.

SIBON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven. Zij zijn uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend en begeleid leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Signalo is erkend om de volgende stageplekken aan te bieden; allround dtp-er; allround signmaker; medewerker sign; mediavormgever; signspecialist.