Jong HOC2018-09-05T10:31:00+00:00
Meld je nu aan!
Loading...

WIJ ZIJN JONG HOC

Jong HOC biedt jou de mogelijkheid om met leeftijdgenoten samen kennis te maken met de bestaande netwerkvereniging in Hoorn, de HOC. Hiermee voorziet het volledig in de behoefte om jou als jonge professional comfortabel te maken met “de kunst van het netwerken”. Een mix van informatieve bijeenkomsten, focus op netwerken en plezier biedt een volledig aanbod, waarin alle input en initiatieven van de deelnemers welkom zijn.

Meest gestelde vragen

Nee, een lidmaatschap bestaat niet. Je bent deelnemer en we hopen dat jij als onderdeel van de groep ook met goede ideeën en initiatieven komt. Uiteraard zou het leuk zijn als je volwaardig HOC lid wordt.

Nee, jij bent een jong professional met ambitie en ziet de toegevoegde waarde van een netwerk. Het zou leuk zijn als we jouw bedrijf kunnen overtuigen van de meerwaarde van een HOC lidmaatschap.

Ja, iedereen is welkom, jong van leeftijd of jong ondernemerschap. Alleen zal je zien dat op een zeker moment je misschien prettiger netwerkt bij de HOC, dan bij Jong HOC.

Deelnemer worden, schrijf je in via het aanmeldformulier en volg ons op Facebook.

NIEUWS & EVENEMENTEN

Nieuws

1 uur geleden gepost

Jong HOC

Hoe ontmoet je als jonge ondernemer met een klein netwerk andere ondernemers of zelf potentiele klanten? Je gaat speeddaten voor ondernemers bij JongHOC. Op vrijdag 5 Oktober zijn er meer dan 40 ondernemers naar Partycentrum De Witte Valk gekomen om op een ongedwongen manier met elkaar in contact te komen.
In 4 minuten met elkaar kennis maken is natuurlijk best een uitdaging maar lang genoeg voor een goede eerste indruk en daarna met het uitwisselen van contactgegevens staat niets meer in de weg om op een later tijdstip af te spreken voor een kop koffie en een interessant gesprek.

Met meer dan 40 ondernemers die allemaal zijn blijven zitten totdat iedereen met elkaar gesproken heeft was het een super middag.

Vond je het ook leuk? Kom dan de volgende keer ook! Ben je nog nooit geweest en ben je wel een jonge ondernemer. Hou dan deze facebook pagina in de gaten en schrijf je in voor het volgende evenement.

📸 Guillaume Groen Fotografie
... Lees verderminder

1 week geleden gepost

Jong HOC

De speeddate sessie van Jong HOC / HOC is van start gegaan. 40 ondernemers die elkaar in razendsnel tempo leren kennen onder begeleiding van de organisatie.

Speciale dank aan; De Witte Valk (Daisy Karssen) Evelien Loomans en Barbara Bisschop.
... Lees verderminder

De speeddate sessie van Jong HOC / HOC is van start gegaan. 40 ondernemers die elkaar in razendsnel tempo leren kennen onder begeleiding van de organisatie.Speciale dank aan; De Witte Valk (Daisy Karssen) Evelien Loomans en Barbara Bisschop.

4 weken geleden gepost

Jong HOC

Als JongHOC vinden we het belangrijk dat bedrijven als Crossfit Energy Zwaag vertellen waar ze vandaan zijn gekomen. Een jong bedrijf met een duidelijke visie om Hoorn de fitste gemeente van Nederland te maken.

Ongeveer 20 ondernemers uit West-Friesland en daarbuiten zijn op de middag afgekomen. Johan Tokkie vertelde hoe je zelf je lichaam fit en gezond kunt krijgen en houden, waar de aandachtspunten liggen en wat Crossfit Energy voor je kan doen.

En om daarna te ervaren wat de sport precies inhoudt, door samen een workout te doen.

Een geslaagde middag met veel lachende gezichten, Dank je wel Johan Tokkie en Sandra van Hinte top gedaan!

Foto's door Guillaume Groen Fotografie
... Lees verderminder

 

Reageer op Facebook

Wat gaaf zeg!!

Henk Kenter

Mooi 👍

Laat meer zien

CONTACT

Heb je nog vragen, of wil je je aanmelden? Gebruik het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Adres
De oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Contactgegevens
0229-343000
jong@hochoorn.nl

Adres
De oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Contactgegevens
0229-343000
jong@hochoorn.nl

© Copyright HOC Hoorn | Privacy Statement & Cookies | Sitemap | Powered by Your Dutch Media

HOC Hoorn gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we een goed functionerende website aan je kunnen tonen. OK