Meld je nu aan!
Meld je nu aan!
FAQ items aan het laden...

WIJ ZIJN JONG HOC

Jong HOC biedt jou de mogelijkheid om met leeftijdgenoten samen kennis te maken met de bestaande netwerkvereniging in Hoorn, de HOC. Hiermee voorziet het volledig in de behoefte om jou als jonge professional comfortabel te maken met “de kunst van het netwerken”. Een mix van informatieve bijeenkomsten, focus op netwerken en plezier biedt een volledig aanbod, waarin alle input en initiatieven van de deelnemers welkom zijn.

Meest gestelde vragen

Nee, een lidmaatschap bestaat niet. Je bent deelnemer en we hopen dat jij als onderdeel van de groep ook met goede ideeën en initiatieven komt. Uiteraard zou het leuk zijn als je volwaardig HOC lid wordt.

Nee, jij bent een jong professional met ambitie en ziet de toegevoegde waarde van een netwerk. Het zou leuk zijn als we jouw bedrijf kunnen overtuigen van de meerwaarde van een HOC lidmaatschap.

Ja, iedereen is welkom, jong van leeftijd of jong ondernemerschap. Alleen zal je zien dat op een zeker moment je misschien prettiger netwerkt bij de HOC, dan bij Jong HOC.

Deelnemer worden, schrijf je in via het aanmeldformulier en volg ons op Facebook.

LEDEN JONG HOC

Pieter Plas

Bekijk profiel

Annemieke Hageman

Bekijk profiel

NIEUWS & EVENEMENTEN

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 maanden geleden gepost

Jong HOC

... Lees verderminder

9 maanden geleden gepost

Jong HOC

Wij denken in mogelijkheden voor ondernemers, vanuit dat opzicht heeft Jong HOC een event op 14 november gepland en gaan we samen met jou op zoek naar verborgen geld in je bedrijf. Lydia Gitsels (novaconnect.nl/) en Henk Kenter (www.accountantvast.nl/) nemen ons mee in de wereld van subsidies en fiscale voordelen.

Ben je erbij? Aanmelden kan via www.hochoorn.nl/activ…/verborgen-geld-in-je-bedrijf
... Lees verderminder

Wij denken in mogelijkheden voor ondernemers, vanuit dat opzicht heeft Jong HOC een event op 14 november gepland en gaan we samen met jou op zoek naar verborgen geld in je bedrijf. Lydia Gitsels (https://novaconnect.nl/) en Henk Kenter (https://www.accountantvast.nl/) nemen ons mee in de wereld van subsidies en fiscale voordelen.

Ben je erbij? Aanmelden kan via https://www.hochoorn.nl/activ…/verborgen-geld-in-je-bedrijf