Bedrijf is HOC sponsor, Bedrijf is een HOC partner
Adres: De Marowijne 53, 1689 AR ZWAAG
Bedrijventerrein: De Marowijne
Activiteiten: Autobedrijf
Branche: Handel in en reparatie van auto's en motorfietsen, benzineservicestations
Contactpersoon: Richard Koster
Telefoonnummer: 0229-276600

Website: http://www.broekhuis.nlBroekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord en West Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 67 vestigingen vertegenwoordigen wij 19 automerken, 6 bedrijfswagen merken, campers, fietsen en een motormerk. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Alles van A tot Z geregeld
Met onder andere Broekhuis Lease Wagenparkbeheer, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we scherpe tarieven.

Broekhuis beweegt mensen
De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Ons motto is: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Met dit motto halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat iedere klant onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij niet met een klein team, inmiddels bestaat het team van Broekhuis uit meer dan 1.800 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.