Adres: Keesomstraat 16a, 1821 BS ALKMAAR
Bedrijventerrein: Hoorn, Hoorn 80, Blokker, Zwaagdijk, Zwaag, Medemblik, Andijk, Wervershoof, de Goorn, Bovenkarspel, Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar, Grootebroek, Langedijk, Niedorp, Harenkarspel, Schagen
Activiteiten: Securitas ontzorgt organisaties op alle facetten van veiligheid. Met de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie.
Branche: Overige zakelijke dienstverlening
Contactpersoon: Norbert Schmitz
Telefoonnummer: 088-3221100

Website: http://www.securitas.nlSecuritas ontzorgt organisaties op alle facetten van veiligheid. Met de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Geen situatie is hetzelfde en alleen u weet wat uw bedrijf uniek maakt. Daarom beginnen we altijd met heel goed luisteren naar uw verhaal om zo te doorgronden wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn.

Het verhaal van uw bedrijf is altijd ons uitgangspunt. Welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Deze eigenschappen zijn niet altijd te vinden in het jaarverslag of op de website, maar worden pas zichtbaar als we echt in gesprek gaan. Samen bekijken we welke risico’s we accepteren en welke we moeten afdekken met slimme oplossingen of maatregelen.

Met het ontwikkelen van deze oplossing groeien we samen naar de gewenste situatie. Het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen staat hierin altijd centraal.

Securitas. Eerst luisteren, dan beveiligen.