Partner HOC
Adres: Lepelaar 3, 1628 CZ HOORN
Bedrijventerrein: Lepelaar
Activiteiten: Bedrijfsmakelaar
Branche:
Contactpersoon:
Telefoonnummer: 0229 27 17 77

Website: http://vanoverbeek.nl


Van-Overbeek

Natuurlijk, in de wereld van bedrijfsonroerend goed speelt emotie een belangrijke rol. Heeft het pand uitstraling, voel ik mij er thuis? Relevante vragen, die iedere ondernemer zich zal stellen bij een bezichtiging. Maar minstens zo belangrijk zijn de rationele overwegingen. Argumenten die voor iedere bedrijfsvorm verschillen; een transportbedrijf stelt bijvoorbeeld heel andere eisen aan een vestiging dan een winkel.

Van Overbeek begrijpt de behoefte van iedere ondernemer. Vandaar dat wij over een brede portefeuille beschikken, die een pasklaar antwoord biedt op een breed scala van bedrijfsvormen. Het kunnen aanbieden van een breed aanbod is voor ons echter niet genoeg. Van vitaal belang is onze professionaliteit in het bieden van het juiste advies. Dankzij onze kennis in regelgeving, onze contacten met gemeenten en projectontwikkelaars, weten wij exact wat er speelt in deze ondernemende omgeving.Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers; koper én verkoper, huurder én verhuurder.

Van Overbeek, de bedrijfsmakelaar voor Noord Holland, brengt mensen samen. Uw opdracht is een opstap naar succesvol ondernemen.